קבוצת UMI, יבואנית שברולט, קאדילק ואיסוזו לישראל תחל בשיווק שברולט בלייזר, קרוסאובר חדש של שברולט, הבלייזר ממוקם בגודלו בין האקווינוקס לטראוורס ומגיע בשתי רמות הגימור הגבוהות ביותר מתוך ששת הרמות הקיימות.
לבלייזר נוכחות קשוחה ומרשימה עם קווים עיצוביים שריריים וחדים, חזית אגרסיבית עם לוגו שברולט שחור הכוללת יחידות תאורה נפרדות קסנון ו-LED בשני מפלסים, פתחי פליטה כפולים, חישוקי 21 אינץ', גג פנורמי, מושבי עור עם תפרים אדומים וממדים אמריקאים המקנים לרכב מראה אגרסיבי. הבלייזר ישווק עם מנוע בנזין V6 בשרני, בנפח 3.6 ליטר בהספק של 305 כ"ס המשודך לתיבת הילוכים אוט' בעלת 9 יחסי העברה ומומנט מירבי של 37.2 קג"מ שעוברים לגלגלים דרך מערכת הנעה כפולה בשיטת Twin-Clutch.

הבלייזר, יציע אבזור נוחות ובטיחות שלרוב שמורים רק לקטגוריית הפרימיום, והוא יוצע בישראל, כאמור, בשתי רמות גימור RS ו- Premier הכוללות:
מערך מצלמות נרחב הכולל מראה אחורית בעלת תצוגת וידאו HD הכוללת אפשרות לזום וכיוון גובה , פתיחת תא מטען עם הזזת הרגל ולוגו מוקרן על הרצפה, מרכז מידע לנהג "8, משולב בלוח המחוונים, מערכת מולטימדיה MyLink "8 עם תמיכה ב-Apple CarPlay/Android Auto וקישוריות Bluetooth עם אפשרות לחיבור 2 מכשירים במקביל מערכת שמע בעלת 8 רמקולים, BOSE, שקע כוח 230V וכניסה לכרטיס זכרון SD.

מפתח חכם – כניסה והתנעה ללא מגע במפתח, חלון גג פנורמי, עם וילון חשמלי, טעינה אלחוטית, בלם חניה אלקטרוני, מערכת לביטול רעשים אקטיבי, בקרת אקלים אלקטרונית, 2 איזורים ופתחי אוורור למושב האחורי, הגה בציפוי עור מתכוונן חשמלית עם חימום, ידית הילוכים בציפוי עור, מושבים בריפוד עור, אוורור או חימום למושבים הקדמיים, מושב נהג מתכוונן חשמלית 8 כיוונים,2 זכרונות למושב הנהג (מושב, הגה, מראות), מושב אחורי מתקפל ומתפצל 40/60 ותא מטען עצום נפתח חשמלית, עם חיישן רגל ולוגו מוקרן על הרצפה בנפח 864 ל'.
שתי רמות הגימור כוללות אבזור בטיחות פאסיבי ואקטיבי מקיף:
תזכורת למניעת שכחה במושב האחורי, 7 כריות אוויר, בקרת שיוט אדפטיבית כולל תנועה בפקקים, התראת התנגשות קדמית ובלימת חירום אוטומטית, התראה ותיקון סטייה מנתיב, מושב נהג בעל חיווי רטט להתראות, שליטה אוטומטית על אורות גבוהים, , התראת הולכי רגל, ניטור מרחק מלפנים, התראת שטח מת צידי, מערך מצלמות נרחב הכולל מראה אחורית בעלת תצוגת וידאו HD, מצלמת חניה 360 עם זויות תצוגה משתנות, מצלמה ייעודית לחיבור נגרר ומצלמות חנייה לג'אנט.
חיישני חניה אחוריים, בקרת לחץ אוויר בצמיגים ועוד.

רמת אבזור ה-RS תציע שינויים עיצוביים, לוגו שחור, פסי כרום מושחרים בגריל הקדמי, , כנפונים ,פגושים תחתונים ב ופסי גגון בגימור שחור מבריק. פנים הרכב מלווה בדגשים ייחודיים בצבע אדום – פתחי מיזוג, תפרי הריפודים ועוד.
עם אורך של (מ"מ) 4,862 רוחב 1,947 גובה 1,703 בסיס גלגלים 2,863 ונפח תא מטען 864 ליטר מדובר בקרוסאובר בינוני בגודלו במושגים אמריקאים. הפלטפורמה משותפת עם קאדילק XT5 ומשקל הרכב 1985 ק"ג.
בלייזר נושא את שמו המיתולוגי של רכב שטח מפורסם, שהחל את דרכו בשנת 1969 עם שלדת סולם על בסיס של טנדר קשוח, אך זה החדש מתאפיין בעיקר ביכולות כביש ויכולת שטח בסיסית בלבד.
אור קליין סמנכל מכירות ומוצר קבוצת UMI:
"שברולט בלייזר הוא רכב שונה בנוף הישראלי הוא מספק נראות ייחודית וקשוחה לצד אבזור עשיר ומנוע עוצמתי, אנחנו בטוחים שהלקוחות יתרשמו. בחרנו לשווק את הבלייזר ברמות הגימור הגבוהות ביותר ולספק לצרכן מפרט טכנולוגי עשיר ומתקדם שכולל בין היתר חבילת בטיחות מקורית מלאה כסנטדרט"
מחירים:
אר אס – 284,900 ש"ח
פרימייר – 279,900 ש"ח