בתערוכת המכוניות והאופנועים אוטומוטור שתתקיים השנה בתאריכים 12-15 באפריל, תככב המכונית McLaren Super Sport (בתמונה למעלה – צילום: מקלארן) שתגיע הישר ממפעל המכוניות האגדי למכוניות כביש ולמסלולי המרוצים.
בנוסף, יגיעו SUPER CARS כגון: מכוניות על של פורשה, מרצדס, אסטון מרטין, פרארי, אאודי, יגואר, מזראטי, קורבט, מוסטנג, ניסאן GTR ועוד.
באולם הדו גלגלי יוצגו האופנועים החדשים של הארלי דיוידסון ודיאלים. חברת עופר תציג את דגמי האנדורו, מוטוקרוס , והסופרמוטו החדשים של הוסקוורנה.כמו כן יוצגו לראשונה בישראל בתערוכה אופנועי FANTIC ע"י היבואן הרשמי. ליגל יבואנית דוקאטי תציג את דגמיה החדשים ל-2017.
חברת אבזריון וחברת הארלי דווידסון יציגו וימכרו ביגוד אופנתי לקהל הרחב וציוד לאופנוענים . צוות רוכבי הוסקוורנה יציג מתחם רכיבה Free style, קפיצות ראווה ועבירות כתצוגה לקהל, על גבי אופנועי הוסקוורנה. אשל מוטורס תציג את דגמי 2017 של יצרן האופנועים Hyosung. בליץ מוטורס יציגו כלים חשמליים שונים של קטנועי בליץ החסכוניים ובעלי הטווח. סדנת אומנות אחזקת האופנוע תציג את אופנועי הקסטום המדהימים בעיצובם המקורי והמיוחד שהיא מייצרת.
באולם השטח יוצג אבזור ושדרוג על ידי גדולי היצרנים והיבואנים כמו אאוטבק, פיט סטופ, אספיר, סופר ג'יפ ונוספים ובאולם זה הקהל יוכל ליהנות מהפנינג מכירות של אביזרים שיימכרו בהנחות גדולות. בנוסף יוצגו רכבי שטח מפלצתיים להנאת הקהל.
הקהל ייהנה ממופעי אקסטרים מוטוריים על שטח גדול משמעותית משנים קודמות שיוכשר לצורך התערוכה. במופעים ידגימו רוכבי אופנועים רכיבה ופעלולים עוצרי נשימה וגם מופעי מכוניות של אלופי ישראל במופעי ג'מיקנה ודריפט.
האתר הרשמי של התערוכה לפרטים נוספים: